Indret dit hjem med flotte spejle

Kunne du godt tænke dig at friske nogle af rummene i dit hjem op? Det kan være, du har planer om den helt store omgang, hvor væggene skal males og møblerne skiftes ud – men du kan også vælge at gå lidt mindre drastisk til værks og i stedet blot skifte små dele af interiøret ud. En af de ting, der kan være spændende at lege med, er spejle. Spejlbutikken.dk har enormt mange forskellige, du kan gå på opdagelse blandt.

Spejle er ikke bare spejle. Jo, du kan spejle dig i dem alle – men hvordan skal de se ud? Det kommer meget an på, hvilket rum de skal hænge i. Et spejl, der skal hænge på badeværelset skal gerne have en størrelse, hvor du kan bruge det om morgenen, uanset om det er i forbindelse med tandbørstningen eller at du lægger makeup. I soveværelset er det skønt at have et spejl, hvor du kan se hele din krop i.

Med eller uden ramme – og hvad med lys?

Der findes mange forskellige spejle, og det kan være helt svært at finde rundt i, hvilket man egentlig skal vælge. Derfor kan det være, I skal prøve at gå efter nogle bestemte stilarter, så I i det mindste kan indskrænke jeres søgen en anelse. I kan for eksempel kigge på, om spejlet skal have en ramme eller ej.

Et spejl med ramme kan tilpasses de andre møbler i rummet, så rammen er i samme nuance eller materiale. På badeværelset kan det være rart at have et spejl med indbygget lys. På den måde har du altid de bedste forudsætninger for at kunne se dig selv ordentligt i spejlet, uanset om det er blevet lidt mørkt udenfor, eller om der er fuldt sollys. Det kan være svært at visualisere, hvordan det kommer til at se ud, så det er med kigge ordentligt efter.