Skal du have en gruppe børn på besøg?

Er dit barn startet i skole, og bliver børnene delt op i legegrupper? Det kan synes som en stor mundfuld for mange forældre at skulle have en gruppe børn hjem og lege, som de slet ikke kender.

For hvad skal børnene lave, mens de er på besøg? For at det bliver en positiv oplevelse for både dit barn, de andre børn og dig, kan det være en fordel, hvis du har flere aktiviteter i tankerne, som børnene kan hygge sig med.

Leg stopdans i haven

Er det dejligt vejr udenfor, er stopdans i haven den perfekte aktivitet. Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med denne leg, da du ikke behøver andet end din mobiltelefon. Ved hjælp af din mobiltelefon kan du spille børnemusik, som du hele tiden starter og stopper.

Når et barn ryger ud af legen, bør du ligeledes have en aktivitet klar, så det ikke kommer til at kede sig. Du kan eventuelt lægge papir, tegninger til farvelægning og farveblyanter klar på et bord. Alle børn elsker at tegne og farvelægge, så det er en aldeles god aktivitet.

Klip julepynt, påskepynt, halloweenpynt eller lav flotte kort

Er børnene på besøg, men er det ikke vejr til at være udenfor? Så kan du stadigvæk sagtens finde på sjove aktiviteter med børnene. Har du lim, sakse og karton, kan de hygge sig med et hav af aktiviteter såsom at lave flotte kort. Er legegruppen samlet hos dig tæt på jul, påske eller halloween, kan du få børnene til at lave pynt til den specifikke begivenhed.