En have i din ånd

Kunne du godt tænke dig en have, hvor du tænker, det er dig, der har haft en hånd med i spillet til det hele? Det kan være, du lige nu går rundt med en følelse af, at græsset er grønnere hos naboen, men det kan man heldigvis nemt gøre noget ved. En have handler ikke kun om græsplænen. Den handler lige så meget om jeres træer og buske, terrassen eller havegangen.

For jer kan det være relevant at få sat et hegn op, hvis I har brug for at afskærme for noget. Det kan være ud til en sti eller i bagenden af haven, hvor der måske ikke er brug for fri adgang. Det kan I for eksempel løse ved at få sat et raftehegn op. I kan se meget mere om pris på et raftehegn her, så I kan danne jer et overblik over, hvad I kan forvente at skulle af med for det.

Skab sammenhæng i haven

Som nævnt er der mange ting, der kan spille sammen i en have, og det gør da også, at I har mange forskellige ting, I kan lege med at indrette, så det bliver lige i jeres ånd. Hvis I synes, det er lidt kedeligt blot at have en græsplæne, er det nu, I må i gang med at være kreative. Her tænkes det for eksempel på en havegang, hvor I kan få lagt en lille snirklet gangsti i haven, man kan bruge til at komme frem og tilbage.

Måske I har været ved at kigge på højbede eller på at få anlagt en lille køkkenhave? Det er fantastisk at have forskellige blomster eller planter, man kan passe, og med køkkenhaven kan I endda blive delvist selvforsynende på grønt – det er noget af det, der er mange, der ville ønske, de kunne. Måske det er jeres næste projekt?