Forevig den store dag – lav en bryllupshjemmeside

Der findes næsten ikke noget lige så betydningsfuldt som ens bryllup. Det er helt speciel dag, og det er derfor også vigtigt at tage en masse billeder med mere, så man kan se tilbage og huske, hvordan det hele så ud og føles. Hvis du gerne vil gå et ekstra skridt end bare at tage billeder, kan du også lav din egen bryllupshjemmeside.

Denne hjemmeside kan bruges til en masse ting. inden brylluppet kan du holde gæsterne opdateret derinde, og efter brylluppet kan du uploade billeder fra den store dag. På den måde kan man altid gå derind for at gå et lille tilbageblik.

Inden brylluppet

Selvom det måske ikke er super traditionelt, så er en hjemmeside altså bare en super smart og sjov måde at holde lidt styr på sit bryllup på. inden brylluppet kan hjemmesiden bruges til en helt masse praktiske ting.

Her kan der være en gæsteliste, adressen på hvor brylluppet skal holdes og meget mere, som bare gør det hele lidt nemmere. På den måde er det hele samlet et sted, og gæsterne til brylluppet kan nemt og hurtigt finde de vigtige oplysninger angående jeres store dag. I kan eventuelt også bruge hjemmesiden til at opdatere gæsterne, hvis der er noget, som ændrer sig.

Efter brylluppet

Når i først har haft jeres bryllup, betyder det ikke, at hjemmesiden ikke kan bruges til noget mere. Nu har du nemlig muligheden for at lægge en masse flotte billeder fra dagen derind. På den måde kan gæsterne nemt finde frem til billederne fra dagen, hvis de skulle bruge dem.

Derudover er det også smart at have billederne et sted, hvis de skulle gå hen og blive væk andre steder. På den måde har i altid noget backup. Det vil helt sikkert også være super rart at kunne se tilbage på den store dag via hjemmesiden.